ALAS – VAŠ SPECIJALIST ZA KAMEN I BETON

ALAS grupa je započela aktivnosti u Hrvatskoj 2001.godine, kada je ponovno otvaren kamenolom eruptivca KAMEN PSUNJ. 2001.godine je također započeta suradnja s lokalnim partnerom u kamenolomu vapnenca ALAS SEGET, a ubrzo je uslijedio i drugi zajednički poduhvat sa lokalnim partnerom u 2002.godini u proizvodnji betona kroz poduzeće ALAS ZA DOM.

Glavna djelatnost poduzeća grupe ALAS je eksploatacija i proizvodnja kamenih agregata i transportnog betona. Grupa je među vodećim proizvođačima betonskih agregata i betona u široj splitskoj regiji. Poslovne aktivnosti provodimo u jednom kamenolomu i dvije betonare.

Naše proizvodne lokacije imaju CE certifikat, kojim osiguravamo da svi tehnički i logistički uvjeti budu ispunjeni u stvaranju visokokvalitenih proizvoda koji dugoročno zadovoljavaju europske i nacionalne standarde. U tom smislu su obe poslovne aktivnosti, administrativne i proizvodne, testirane od strane internih i vanjskih ovlaštenih revizora.

Osim na kvalitetu naših proizvoda, orijentirani smo i ekološkom postupanju prilikom eksploatacije, proizvodnje i prijevoza kamena, kao i proizvodnji i prijevozu betona, te promičemo ekološki prihvatljivo poslovanje i očuvanje okoliša na svim našim lokacijama.

GLAVNI BROJEVI UKRATKO

ALAS Hrvatska (sa stanjem na kraju 2023)

0
m3 dostavljenog betona
0
tona građevinskog kamena
0
betonare
0
kamenolom